• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, KIRSAL MAHALLELERDE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN YILMAZ, KIRSAL MAHALLELERDE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Karakoyun kırsal mahallesinde beton yol çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri, okul idarecileri ve öğretmenlere iadeyi ziyarette bulundu.

Başkan Resul Yılmaz ve beraberindeki Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Fen ve Kırsal İşler Müdürü Selahattin Özdoğan iadeyi ziyaretler kapsamında Karakoyun Ortaokulunu da gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Yılmaz, Hizmet belediyeciliği hakkında bilgi vererek merkez ve kırsal mahallede yapılan hizmetlerle ilgili verdi.

Başkan Yılmaz, şunları söyledi; “Değerli meslektaşlarım, Değerli arkadaşlar, hizmet belediyeciliği önemlidir bizim belediyecilik anlayışımızda çok önemli bir yer tutar hizmet belediyeciliği ama bunun yanında kültürel belediyecilik tarihi belediyeciliği sosyal belediyecilik bir o kadar bizim için önemlidir, şehirler alt yapılarıyla yollarıyla bulvarlarıyla ama ondan daha ziyade kimlikleriyle var olurlar, kimlikleriyle geleceğe taşınırlar bizim temel hedeflerimiz arasında Siverek’i en başta hizmet belediyeciliğiyle tanıştırmaktır, hizmet belediyeciliği noktasında noksanlıklarımızı gidereceğiz tabi ve bunun yanında biraz önce bahsetmeye çalıştığım kültürel tarihi ve sosyal belediyecilikte bizim vazgeçilmezlerimiz arasında, hamdolsun şunu rahatlıkla söyleyebilirim gerek kırsalda gerekse şehir merkezinde hizmet belediyeciliğinde önemli bir aşamaya geldik noksanlıklar bu anlamda yok mu hiç şüphesiz vardır dünya kadar noksanlığımız var ama korkmuyoruz tabii Biraz önce belediyecilik ilkelerinden bilinçli bir şekilde değinmeye çalışıyorum. Kültürel belediyecilik ile tarihi belediyecilik anlamında sizlere ihtiyacım var sizlerin desteğine ihtiyacım var Bu Şehri belli bir yere getirmek istiyorsak kesinlikle eğitim bizim önceliğimiz olmalıdır 1. Sırada yer almalıdır kültürel belediyeciliği Biz eğitim olmadan düşünemeyiz tarihi belediyecilikte eğitim bambaşka bir yer tutar sosyal belediyecilik ise dolaylı da olsa iletken bir konudur. Bu nedenle sizden tek bir isteğiniz var talebimiz var lütfen çocuklarımızı sadece Öğretim boyutuyla değil aynı zamanda eğitim boyutuyla da belli bir noktaya getirmeye çalışalım, en başta da değerler eğitimi bizim vazgeçilmezimizdir. Bu konuda her birinizin ayrı ayrı destek vereceğinizden eminim, zaten meslektaşız sizin sıkıntılarınızı biliyoruz sizin yaşadıklarınızı biliyoruz sınıftaki sıkıntılarınızı biliyoruz sınıf dışındaki sıkıntılarınızı biliyoruz elimizden geldiği ölçüde eğitim kurumlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz bundan sonra da olmayaca devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz; “Siverek öyle sıradan şehir değil ilçe değil Osmanlı döneminde Sancaklık yapmış bir şehirdir” dedi.

Okul idarecileri ve öğretmenler başta mahalle içi beton yol olmak üzere okul ve cami yolunun yapılmasından dolayı Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ettiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü