• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Siverek Belediye Başkanı Yılmaz Bilgi Evlerini Ziyaret Etti

Siverek Belediye Başkanı Yılmaz Bilgi Evlerini Ziyaret Etti

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Belediye bünyesinde açılan Bilgi Evlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Yılmaz’a, Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu ile Başkan yardımcısı Hasan Postacı eşlik etti.

Kısa süre önce faaliyetlerine başlayarak yeni dönemde kayıt alan Ahmedi Hani ile faaliyetlerini sürdüren Müftü Osman Efendi ve Vaiz Ramazan Acarlar Bilgi Evlerini ziyaret eden Başkan Yılmaz, burada yetkililerden bilgi alarak eğitim gören çocuklarla uzun süre sohbet etti.

Daha sonra belediye hizmet binasında faaliyet gösteren Selahaddin Eyyubi Bilgi Evine geçen Belediye Başkanı Yılmaz, eğitim alan miniklerle bir araya geldi. Sosyal bilgiler dersi gören öğrencilerle bir süre sohbet eden Yılmaz, çocuklara bazı sorular sordu. Ardından sınıfta şeker dağıtan Başkan, çocukların Siverek Belediyesinden istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Yılmaz, Bilgi Evlerinde eğitim gören çocuklara sunulan imkânları iyi değerlendirmelerini tavsiye etti.

Yılmaz, Bilgi evlerinin Siverekli öğrencilerin geleceğine yapılmış en büyük yatırım olduğunu kaydederek öğrencilerin teorik ve pratik derslerle güçlü bir eğitim desteği aldığını dile getirdi.

Başkan Yılmaz, ‘Çocuklarımız geleceğimizin Siverek’imizin teminatıdır. Eğitim konusunda hassasiyetlerimiz var, imkânlarımız el verdikçe eğitim kurumlarına yardım ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü