ÜCRETSİZ KURS KAYITLARIMIZ BAŞLADI

Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğümüz tarafından ‘Hem Eğlenip Hem Öğreniyorum’ projesi kapsamında Lise & Üniversite öğrencileri için hazırlık kurslarının yanı sıra Konservatuar – Güzel Sanatlar – Spor Akademisi gibi çocuklarımız için 15 dalda ücretsiz kurs kayıtlarımız başladı.

Konuyla ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi; “Kültür müdürlüğümüz bünyesinde 4 yıldır sürdürdüğümüz ücretsiz kurslarımız bu yılda aralıksız devam ediyor, hem okula giden öğrencilerimiz hem de boş vakitlerini değerlendirmek isteyen gençlerimize yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bu yıl Kültür Müdürlüğümüz bünyesinde ‘Hem Eğlenip Hem Öğreniyorum’ projesi kapsamında Lise & Üniversite seçmeleri için Konservatuar – Güzel Sanatlar – Spor Akademisi yetenek sınavlarına hazırlık kurslarının yanı sıra Çocuklarımız içinde 15 dalda ücretsiz kurs kayıtlarımız başlamıştır. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız Belediye hizmet binası 4. kat Kültür Müdürlüğü Selahaddin Eyyubi Bilgi evinde kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.