• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Sanatçı Arpak Kardeşler Başkan Yılmaz’ı ziyaret etti

Sanatçı Arpak Kardeşler Başkan Yılmaz’ı ziyaret etti

Ekrem Arpak ‘Sponsor bulursam Siverek için çok güzel projelerim var’

Ceylanpınar sınırında yoğun çatışmaların yaşandığı sırada çektiği ‘Hore’ klipiyle sosyal ve ulusal medyada büyük ilgi gören Arpak kardeşlerden Ekrem Arpaklı, Mart ayında Siverek Belediyesinin düzenlemeyi planladığı Newroz konseri için ilçeye gelerek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile Başkan Yardımcısı Hasan Postacı’yı makamlarında ziyaret eden Arpak kardeşlerden Ekrem Arpak yaptığı açıklamada:

“Yıllardan sonra doğduğum, ilk ve orta öğrenimimi gördüğüm Siverek şehrine gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Birçok yeri gezdim ve birçok yerde konser verdim ama memleket hasreti her zaman içimde oldu. İnşallah bir sıkıntı olmazsa Siverek belediyemizin düzenlemeyi planladığı Newroz kutlamalarında bizde bir konser vererek hemşerilerimizle hasret gidermeyi amaçlıyoruz. Siverek tarihi ile olsun, turizmi ile olsun keşfedilmeyi bekleyen büyük bir zenginlik içinde barındırıyor. Bu zenginliğin keşfedilebilmesi içinde bu şehirde değişik tanıtıcı programların ve çalışmaların yapılması gerekiyor. Siverek Güneydoğu sanatın başkenti olması gerektiğine inanıyorum, bu potansiyel Siverek’te ve Sivereklide fazlası ile var. Eğer Siverekli iş adamlarımızın desteğini alıp, çalışmalarımıza sponsor olarak destek verirlerse, şehrimizin tanıtımı ile ilgili benim büyük projelerim var, bu projeler içerisinde Siverek’i tanıtıcı klip, dizi ve hatta sinema gibi sanatsal çalışmalar olacak”

Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, şehrin kültür ve turizm zenginliklerini tanıtmaya devam edeceklerini belirtti.

Postacı; “Mart ayında Belediye olarak gerçekleştirmeyi planladığımız Newroz programında konser vermesi için değerli Siverekli Arpak sanatçı kardeşleri şehrimize davet ederek, konserden önce bazı görüşmelerde bulunduk. Siverek’li sanatçılarımızın şehrimizin tanıtımı ile ilgili güzel projeleri var. Sanatçılarımızın bu duyarlılığı bizi son derece memnun etmiştir, inşallah şehrimizin tanıtımında değerli çalışmaları ile katkıda bulunacaklardır” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü