SİVEREK BELEDİYESİ'NDEN 'ENGELLİLER GÜNÜ' ETKİNLİKLERİ

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Her bireyin birer engelli adayı olduğunu belirten Başkan Resul Yılmaz, "Her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması temennisiyle, tüm engelli vatandaşlarımıza, aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü tebrik ediyorum" dedi.

Pazar günü Kapalı Spor Salonunda oynanan Siverek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ve Diyarbakır Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı maçını izleyen Başkan Yılmaz, maç sonunda sporculara karanfil dağıttı.

Öte yandan ilçedeki rehabilitasyon merkezlerini ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, engelli çocuklarla bir araya geldi. Beraberinde Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü çalışanlarıyla rehabilitasyon merkezleri yöneticileriyle görüşen Postacı, Siverek Belediyesi olarak her zaman engelli bireyler ve ailelerinin yanında olduklarını ve imkanlar ölçüsünde olmaya da devam edeceklerini söyledi.