Siverek Belediyesinin Çalışmaları

Yeni yerleşim alanlara stabilize yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Siverek belediyesi ilçenin muhtelif yerlerinde stabilize yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

İlçenin yeni mahallerinden Fırat Mahallesinde bulunan yeni yerleşim alanlarının alt yapı çalışmaları tamamlanarak stabilize yol çalışmaları başlatıldı.

Belediye Fen İşleri müdürü Selahattin Özdoğan yeni yerleşim alanları yol yapım çalışmalarına hız verdiklerini belirtti.

Özdoğan; “Siverek nüfusu hızla artıyor, kısa süre içinde yeni yerleşim alanları oluşuyor. Yeni yerleşim alanlarının alt yapısını tamamlayarak üst yapı çalışmalarına başladık. Yağışlardan dolayı aksayan çalışmalara yeniden hız verdik, ilçe genelinde bulunan yeni yerleşim anlarında ilk etapta yaklaşık 5 kilometre yol yapacağız. Şu anda Fırat mahallesinde 1 kilometre yolu tamamladık. Yeni yol yapım çalışmalarımız devam ederken ilçemizin muhtelif caddelerinde yoğun yağıştan dolayı bozulan caddelerin asfaltında bakım ve onarım çalışması yaptık” dedi.