Bu sayfayı yazdır
BAŞKAN YILMAZ, SİVEREK BELEDİYESPOR İLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YILMAZ, SİVEREK BELEDİYESPOR İLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, bir süre önce yapılan kongrede değişen Siverek Belediyespor'un yeni yönetimi, teknik heyet ve futbolcularıyla bir araya geldi.

Tarihi Paşa Konağı Belediye Sosyal Tesislerinde yönetim, teknik heyet ve futbolcularla akşam yemeğinde bir araya gelen Başkan Yılmaz, kongrenin takıma hayırlı olmasını diledi. Yeni yönetimde görev alanlara başarılar dileyen Başkan Yılmaz, "Öyle inanıyorum ki Siverek Belediyespor'a ve Siverek'imize çok önemli hizmetlerde bulunacaklar. Bu arada sayın hocamız, teknik direktörümüz ile de ilk defa bir araya gelme imkânı bulduk. Kendiside yakın tarihte göreve başladı. Keza değerli hocamıza da üstün başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Tecrübeli antrenör Bedih Şahapoğlu'na güvendiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, "Biz kendisine inanıyoruz, güveniyoruz. Öyle inanıyorum ki bu güvenimizi, bu inancımızı boşa çıkarmayacaktır, elinden gelen her türlü gayreti gösterecektir ve hep birlikte Siverek Belediyespor'u ve Siverek'i en güzel şekilde temsil etmek suretiyle arzuladığımız yere getirecektir. Futbol ya da spor camiası çok içerisinde bulunduğum bir dal değil, ama dışarıdan da gözlemliyorum. En başta şuna inanıyorum, yöneticisinden malzemecisine, teknik direktöründen futbolcusuna kadar bir takım ruhu içerisinde mücadele edilirse başarı kendiliğinden gelir diye düşünüyorum. Hiç şüphesiz sizin işiniz belli. Kendinize iyi bakacaksınız, gerek saha içinde gerek saha dışında. Bunu ikiye ayırmak lazım, bir futbolcunun başarılı olabilmesinin en önemli kriteri kendisine iyi bakmasından geçer" dedi.

Siverek Belediyespor'un tecrübeli antrenörü Bedih Şahapoğlu, davetinden dolayı Başkan Resul Yılmaz'a teşekkür ederek, "Başkanımıza güveninden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Olumlu bir hava yakaladık ve başarımızı sürdüreceğiz. Ben futbolcu arkadaşlarım adına da söz veriyorum ki başarılı sonuçlarla devam ederek sezon sonunda ipi göğüsleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık iki saat süren toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.