• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

HALİSE KUZUCU TEYZENİN EVİNDE ÇALIŞMA BAŞLATILDI

HALİSE KUZUCU TEYZENİN EVİNDE ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın görüşüp müjde verdiği Halise Kuzucu'nun evinin onarımına başlandı.

Bazı sosyal medya hesapları ve basın yayın organlarında çıkan haberler üzerine 69 yaşındaki Halise teyze ile görüşen Başkan Resul Yılmaz'ın talimatının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, evde çalışma başlattı.

Hasan Çelebi mahallesindeki evde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan, Halise Kuzucu ile görüştü. Halise teyzenin isteği doğrultusunda evin onarılacağını belirten Özdoğan, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Çalışmaların Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın talimatıyla başlatıldığını belirten Selahattin Özdoğan, "Şuan inşaatın yapımına başlamış bulunmaktayız, kendisine barınabileceği bir alan oluşturacağız. Proje kapsamında başka yerlerde başlatılan çalışmalarımız ise devam ediyor. Halise teyze gibi çınarlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor, yaşlılarımıza hizmet etmemiz lazım. En azından bundan sonra başını sokacak bir evi olacak, onların huzuru bizim huzurumuzdur" dedi.

Başkan Resul Yılmaz'ın bu tür projeleri önemsediklerine dikkat çeken Özdoğan, "Bu konuda kendisi çok hassas, bize verdiği talimat doğrultusunda bir ay içerisinde Halise teyzemizin evini bitirip kendisi huzurla evinde ikamet edecek" dedi.

Evin onarımı için başlatılan çalışma için Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkür eden Halise Kuzucu, "Evimin yapımına başlandı, başkanımız sağ olsun, Allah yardımcısı olsun" dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü