SİVEREK KIRSALINDA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kırsal mahallelerde başlattığımız yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce bölge ayrımı yapılmaksızın yapılan çalışmalar sonucu Topaç, Kayrak, Çubuklu, Turna, Aşağı Taşlı ve Ekinlik kırsal mahallelerinde çalışmalar tamamlarken, Sarıkuş, Kümetaş ve Yeşilçat kırsalında ise çalışmalar devam ediyor.

Yeşilçat kırsal mahallesinde 20 yıldır yaşayan mahalle sakini Cenap Öz, daha önce hiç hizmet alamadıklarını dile getirdi. Çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkür eden Öz, mahallenin toz ve çamurdan kurtarıldığını belirtti.

Bir başka mahalle sakini Serdar Karakeçili ise, "Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum. Ekipler şuan mahallemizde çalışma yapıyor, mahalle içi yollarımız yapılmaya başlandı. Bütün yollar yapılıyor, bizi çamurdan kurtarıyorlar, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.