• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

NİSSİBİ SOSYAL TESİSLERİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

NİSSİBİ SOSYAL TESİSLERİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ekipleri Nissibi Köprüsü Sosyal Tesislerinde çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ekipleri, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin incisi olarak tanımlanan Nissibi Köprüsünün yanı başında 50 bin m2’lik alana yapılan dev sosyal tesiste çalışmalar devam ediyor.

Yapımına başlanılan sosyal tesisin inşaatının aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül şunları söyledi; “Siverek Belediyesi olarak yeşil alanlara önem veriyoruz, yapımına başlanılan dev sosyal tesisimizde perde duvar ve çevre düzenleme çalışmaları sürüyor, yaz kış demeden bölgede ekiplerimiz durmaksızın çalışmalarına devam ediyor. Sosyal tesisimizin tamamlanmasıyla Siverek olmak üzere bölgemize ve Nissibi Köprüsünün tanıtımına katkı sunacaktır. İlçemizin çehresini değiştiren Türkiye’nin en büyük asma köprüleri arasında yer alan Nissibi Köprüsüne yapılacak sosyal tesiste piknik alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, oturma ve dinlenme alanları, seyir terasları ve yeşil alanlar yer alıyor. Projede ayrıca ziyaretçilerin araçlarını park etmesi için iki ayrı otopark ile kapalı ve açık kafeteryaların yanı sıra mescitler bulunuyor. İnşallah çalışmaların tamamlanmasıyla sosyal tesisimiz ve mesire alanımız bölge halkımıza hizmet sunacaktır” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü