EĞİTİME KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın talimatıyla başlatılan 'Eğitime %100 destek projesi' kapsamında çalışmalar sürdürülüyor.

Proje kapsamında daha önce çok sayıda eğitim kurumuna destek veren Siverek Belediyesi, Mehmetçik İlkokulundan gelen dolap talebini karşıladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince dolap montajının tamamlanmasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, okul öğretmenleri ve idarecilerle bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın aynı zamanda bir eğitimci olduğunu hatırlatan Hacı Ahmet Öncül, "Belediye Başkanımız eğitim konusunda hassas davranıyor. İmkânlarımız ölçüsünde gelen talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik sorumluluğumuz gereği eğitim konusunun önceliklerimiz arasında olduğunun bilinmesini isteriz" dedi.

Daha önce birçok eğitim kurumundan gelen talepleri karşıladıklarını belirten Öncül, "Eğitim konusundaki desteğimiz sadece dolap ve benzeri talepler değil. Örneğin kimi okula fotokopi desteği verirken kimi okula ise projeksiyon cihazı verdik. Mütevazı bir bütçemiz olmasına rağmen eğitim konusunda tüm imkânlarımızı kullanmaya çalışıyoruz" dedi.