• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ ÇAMAŞIRHANEYİ HİZMETE AÇTI

SİVEREK BELEDİYESİ ÇAMAŞIRHANEYİ HİZMETE AÇTI

Siverek Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Göç Kuruluşu, Hane Tadilatı ve Toplum İstikrarı Birimi tarafından yapımı tamamlanan çamaşırhanenin açılışında konuşan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, "Biz ensar anlayışına sahip bir milletiz, bu millete de zaten bu yakışır" dedi.

Belediye hizmet binasının alt katında bir süre önce tadilatına başlanan çamaşırhanenin yapımı tamamlanarak açılışı yapıldı. Birleşmiş Milletler Göç Kuruluşu, Hane Tadilatı ve Toplum İstikrarı Birimi yetkililerinin de katıldığı açılış törenine, Belediye Başkan Yardımcıları, vatandaşlar ve Suriyeli göçmenler katıldı.

Resmi rakamlara göre Şanlıurfa'da 543 bin Siverek'te ise 10000 Suriyeli vatandaşın yaşadığına dikkat çeken Belediye Başkanımız Resul Yılmaz şunları söyledi; "Biz Siverek Belediyesi olarak diğer paydaşlarımız ile birlikte Birleşmiş Milletler Göç Kuruluşu, Hane Tadilatı ve Toplum İstikrarı Birimi ki bu anlamda çok önemli destekler veriyor. Ben huzurlarınızda kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bu paydaşlarımız ile birlikte başta Suriyeli misafirlerimiz olmak üzere fakru zaruret içerisinde bulunan vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bugün de açılışını gerçekleştirdiğimiz çamaşırhanemiz göründüğü üzere çok güzel olmuş, bana göre kaliteli bir iş olmuş. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Çamaşırhanenin tam kapasite çalışacağını belirten Başkan Yılmaz, "Çamaşırhanemiz bundan sonra inşallah başta Suriyeli misafirlerimiz olmak üzere fakir fukaramıza daha iyi hizmet verecektir" dedi.

Çamaşırhanede bulunan cihazların son teknoloji cihazlar olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: "Bir ev ve aile ortamında nasıl yıkama işlemi gerçekleştiriliyorsa, ütüleme işlemi yapılıyorsa, burada da aynı işlemler yapılıyor. Bundan dolayı da ayrıca memnun olduğumu ifade etmek istiyorum."

Millet olarak ensar görevi üstlendiklerine vurgu yapan Başkan Yılmaz, "Temel hedefimiz misafirlerimiz buradayken bizim vatandaşlarımız hangi hayat standartların da yaşıyorsa onlara da ona yakın bir hayat standardı sunmaktır ki biz ensar anlayışına sahip bir milletiz, bu millete de zaten bu yakışıyor. Misafirlerimiz inşallah bir an önce ana vatanlarına dönebilecek bir ortamı bulurlar." diye konuştu.

Zeytin Dalı harekâtında şehit olan askerleri de unutmayan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, "Devletimiz buna yönelik bir harekât düzenliyor. Başta Zeytin Dalı harekâtındaki şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, kederli ailelerine sabrı cemil niyaz ediyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü