Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş kırsal alanda yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Karakaş: “Yağmur çamur demeden kırsal mahallerimizin sorunların çözmeye çalışıyoruz”

Geniş bir arazı ve dağınık bir yerleşim alanına sahip Siverek’te kırsal alanda bulunan mahalle yolları ve mahalle içi çalışmaları Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarının yanı sıra Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğünün de çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Köy yolları betonla kaplanırken yollar üzerinde bulunan derelere hazır beton müfrezler yapılarak vatandaşlara ulaşım alanında hizmet veriliyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, kırsal alanda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Karakaş, sorunlarını dinledi.