Siverek Belediye Başkanı Polis Lokali Açılışına Katıldı

Belediye Başkanına katkılarından dolayı plaket verildi

Siverek ilçe emniyet müdürlüğü polis lokali yapılan bir törenle hizmete açıldı.

İlçenin Camikebir Mahallesinde bulunan Şehit polis Nihat Karakoca karakolunun arka bahçesinde hizmete açılan lokalin açılışını İlçe Kaymakamı Hamza Erkal Belediye Başkanı Resul Yılmaz İlçe emniyet Müdürü İbrahim Arpacı birlikte yaptı.

İlçe emniyet Müdürü Arpacı lokalin yapımına katkı sunan Kaymakam Erkal ile Başkanı Yılmaz’a birer plaket verdi.

Kaymakam Erkal ile Başkan Yılmaz emniyet müdürlüğünün lokalinin hayırlı olmasını dileyip polis ekiplerine katkı sunmaya devam edeceklerini belirttiler

Başkan Yılmaz açılışta yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: “Gerçekten çok nezih bir ortam olmuş. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyorum. Tabi bu güzel ortamları görünce de insan seviniyor. Ben böyle bir mekânı kazandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra da her zaman yanınızda olacağız inşallah” dedi.