Bu sayfayı yazdır
Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ÖSYM bürosu açılışına katıldı

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ÖSYM bürosu açılışına katıldı

Siverek Meslek Yüksekokulu binasına ÖSYM koordinatörlüğünün açılışı yapıldı

19 yıl aradan sonra Siverek’te ilk defa yapılacak olan üniversiteye giriş sınavların yapılacağı sınavlar öncesi ÖSYM koordinatörlük bürosunun açılışı yapıldı.

       Şanlıurfa Karayolu üzerinde Bulunan Harran Üniversitesi Meslek Yüksek okulunda hizmete giren büronun açılışına Kaymakam Hamza Erkal, Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldız ve daire amirleri katıldı.

     Açılışta konuşma yapan ÖSYM Siverek İlçe Koordinatörü Prof. Dr. Murat Sevgili koordinatörlüğün Siverek’e alınmasında emeği geçen Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar başta olmak üzere, büroların oluşturulmasında büyük katkısı olan Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.     

           

 Belediye Başkanı Resul Yılmaz Yaptığı açıklamada öncelikle sınavların Siverek’te yapılmasından memnunluk duyduğunu, hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti: “Sınavların 19 yıl aradan sonra ilçemizde yapılması bizi memnunu etmiştir. Belediye olarak, daha öncede olduğu gibi bundan sonrada her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum, bende ilçe dışında sınavlara girmek zorunda kalmıştım, insanın doğup büyüdüğü eğitim gördüğü bir yerin dışında sınavlara girmesi çeşitli sorunlara neden oluyordu, ilk kez sınavların güvenli bir ortamda ÖSYM’nin belirlediği kriterler doğrultusunda yapılması temennimizdir, sınavların ilçede yapılması için emek sarf eden her kese teşekkür ediyorum”