Bu sayfayı yazdır
Siverek Belediye Başkanı Yılmaz Kırsal Mahalleleri Gezdi

Siverek Belediye Başkanı Yılmaz Kırsal Mahalleleri Gezdi

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, hafta sonunu kırsal alanda bulunan mahallelerde mahalle sakinlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Yılmaz, Mezra köyünde Belediye tarafından yapımı tamamlanan ‘Çok Amaçlı Mahalle Evi’nde incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yılmaz, istek ve talepleri dinledi. Mahalleli, mahalle evine desteklerinden dolayı Yılmaz’a teşekkür etti.

Başkan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Kalınağaç mahallesine geçti. Mahallelinin cami için tuvalet ile abdesthane talep etmesi üzerine Yılmaz ihtiyaç duyulan eksiklerin giderilmesi talimatını verdi. Bir süre mahalle sakinleriyle sohbet eden Yılmaz, Şeftali köyüne hareket etti.

Burada da mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı Resul Yılmaz yapımı devam eden cami ile çok amaçlı mahalle evinin inşaatında incelemelerde bulundu. Bir süre Şeftali Mahallesi sakinleri ile sohbet eden Belediye Başkanı eksiklerin giderileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Mezra mahallesinin Nissibbi köprüsünden ötürü önemli olduğunu vurguladı.

Yılmaz, “Bugün Mezra mahallemizdeyiz. Mezra mahallesi bizim için ayrı bir öneme sahip çünkü Nisibbi köprüsünün hemen yanında bulunuyor. Nisibbi köprüsü 5 Nisan tarihinde yapılacak açılışın ardından Adıyaman ve Siverek daha sıkı bir şekilde birbirine bağlanacak. Bugün Mezra mahallemize ziyaretimizin temel nedenlerinden biri ‘Çok Amaçlı Mahalle Evi’ tamamlandı. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Gerçekten çok güzel olmuş, çok beğendim ben şahsen ki mahalle sakinlerinin de görüşleri bu yönde. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da diğer mahallelerimizdeki ‘Çok Amaçlı Mahalle Evi’ yapımlarımız devam edecek” dedi.

Mezra mahallesi sakinlerinden Mükri Kılıç “Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a mahallemize kazandırdığı yapıdan ötürü çok teşekkür ederiz. Mahallemizde büyük bir eksik bu sayede giderilmiş oldu” ifadelerine yer verdi.