Bu sayfayı yazdır
Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın başlattığı Pazar kahvaltıları devam ediyor

Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın başlattığı Pazar kahvaltıları devam ediyor

Belediyemiz Sivil toplum kuruluşu temsilcileri mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz tarafından başlatılan ve her ayın ilk pazar günü yapılan kahvaltıda halk, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen, vatandaşlar arasında halk meclisi olarak bilinen Pazar kahvaltılarından biri daha gerçekleşti.

    Belediye Başkanı Yılmaz’ın ilçe sorunlarını görüşmek amacıyla ilçe dışından bulunmasından dolayı toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Baydilli ile Hasan Postacı katıldı.

Tarihi Paşa Konağı Sosyal Tesislerinde düzenlenen pazar kahvaltısına iki başkan yardımcısının yanı sıra, STK temsilcileri, muhtarlar, birim müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

     Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, bahar aylarının gelmesiyle ilçe genelinde yoğun bir çalışma hareketliliğinin olacağını, özellikle temizlik işlerinin daha aktif çalışacağını, temizliği yapacak firmayla ihale işleminin tamamlandığını, Pazartesi gününden itibaren ise başta temizlik ve haşerelerle mücadele çalışmalarının yoğunluk kazanacağını söyledi.

      Açılış konuşmasının ardından toplantıda Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğünün hazırladığı Şubat ayı çalışmaları, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin anlatıldığı slâyt sunumu yapıldı.

       Sunumun ardından katılımcılar ilçenin farklı sorunlarını dile getirdi. Sorunları not alan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli katılımından dolayı katılımcılara teşekkür ederek, “Belirtilen sorunların giderilmesi amacıyla mahalle muhtarları ve oda başkanlarıyla birlikte, sorunları yerinde inceleyerek çözüm üretmeye çalışacağız. Bu toplantıların bir âmâcıda kenti siz değerli katılımcılarla birlikte idare etmektir” dedi.