Bu sayfayı yazdır
SİVEREK DEVLET HASTANESİNDE, HASTA YAKINLARI İÇİN MİSAFİRHANE YAPIYORUZ

SİVEREK DEVLET HASTANESİNDE, HASTA YAKINLARI İÇİN MİSAFİRHANE YAPIYORUZ

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatlarıyla Siverek devlet hastanesinde yapımına başlanan misafirhanede çalışmalar devam ediyor.

Hasta yakınlarının uzun bekleyişlerde rahat edebilmeleri, kışın soğuktan, yazın ise sıcaktan etkilenmemeleri için, belediyemiz tarafından yapımına kısa süre önce başlanan misafirhanede hasta yakınlarının ihtiyaçlarını giderebilecekleri şekilde mutfak, lavabo ve mescit bulunuyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız Resul Yılmaz; “Halkın belediyesi olarak vatandaşlarımızdan gelen talepleri belediyemizin imkânlarını da zorlamak suretiyle gidermeye çalışıyoruz, bu nedenle sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğümüz çalışmalarla yaşanabilir bir Siverek çabasındayız” dedi.

Başkan Yılmaz konuşmasının devamında; “Nefes almak ve su içmek gibi olmazsa olmazlardan olan sağlık için Siverek devlet hastanesine gelen, hasta yakınlarımızın rahat etmelerini sağlamak bir nebze de olsun onların yanında olduğumuzu hissettirebilmek amacıyla bay ve bayanların ayrı ayrı kullanabileceği 200 kişi kapasiteli misafirhaneyi hasta yakınlarımızın hizmetine sunacağız. Hastaneye getirdiği hastasının sağlığı için çalışan hasta yakınlarımızın kış mevsiminde yağışlı havalarda ve yazın güneşin altında mağdur olmaması için yapımına başladığımız misafirhanede vatandaşlarımız hem dinlenme imkânı bulacak hem de temel ihtiyaçlarını karşılayacak. Hijyenik bir ortamda bekleme ve dinleme imkânı sunacağımız hasta yakınlarımızın hastalarının sağlığına kavuşmuş bir şekilde eve götürmelerini Allah’tan niyaz eder, tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim” dedi.