BAŞKAN RESUL YILMAZ'IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Resul Yılmaz, yayımladığı mesajında; “Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Efendimizin Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya,  oradan da semaya vasıl olması anlamına gelen miraç gecesi bir arınma ve Allah’a yükselişin adıdır.  Miraç, manevi ikram, ihsan ve müjdelerle dolu muazzam bir yolculuğun gönülleri, kalpleri ve insanlığın sönmeye yüz tutmuş umutlarını aydınlatmış olup,  tefrikaya karşı birliğin, bozgunculuğa karşı beraberliğin, nefrete karşı bağışlamanın, iftiraya karşı izzetin, günah ve şirke karşı kerem ve kudretin yüce yolculuğudur. Bu duygu ve düşüncelerle çok değerli hemşehrilerimin ve tüm İslam Aleminin mübarek miraç kandilini kutlar, bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların, memleketimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine Milletimizin huzuruna, bereketine,  hayırlara ve güzelliklere vesile olmasını Cenab-ı Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.” dedi.