KADEM’DEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

Kadın ve Demokrasi Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Vildan Polat ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Postacı’yı ziyaret etti.

Başkan Yardımcımız Hasan Postacı’yı makamda bir süre ziyaret eden Kadem temsilciliği bölgede kadınların çektiği zorluklardan bahsederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi vererek belediye başkanlığıyla ortak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Bölgede kadın olmak zor, belediye olarak bayanlarımız için öncelikli çalışmalarımızı özverili bir şekilde yürütüyoruz, bu sayede hemen hemen her mahallede Kadın destek merkezleri açarak bayanlarımızın toplumda yer alması kendini ifade etmesi için çalışmalarımız devam ediyor, çalışmalarımızın yanı sıra sosyal aktivite, gezi turları ve çeşitli etkinliklerle bayanlarımıza öncelik tanıyoruz.”