BAYAN KURSİYERLERE, KADIN VE HUKUK İSİMLİ SEMİNER DÜZENLEDİK

Kadın ve Aile Müdürlüğümüz ile Kadın ve Demokrasi Derneği Şanlıurfa Temsilciliği işbirliğince Kadın destek merkezlerinde eğitim gören kursiyerlere slâyt eşliğinde ‘Kadın ve Hukuk’ semineri verildi.

Dicle-Bağlar Kadın destek merkezinde düzenlenen Seminere Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, Kadın ve Demokrasi Derneği Şanlıurfa Temsilciliği Vildan Polat ve çok sayıda bayan katıldı.

Seminerde açılış konuşmasını yapan Kadın ve Demokrasi Derneği Şanlıurfa Temsilciliği Vildan Polat; “KADEM yapısında kadınların özdeğerlerine saygı duyarak öncelikle bir anne olduğunu unutmadan toplumun hassasiyetine değinmeden kadının var olmasını sağlamaktır.” dedi.

Kursiyer Bayanlara, slâyt eşliğinde ‘Kadın Hakları’ ve Hukuk ve kadın’ konularında çeşitli bilgilendirme yapıldı.