• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

GENÇLİK HAFTASI III. GELENEKSEL SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

GENÇLİK HAFTASI III. GELENEKSEL SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

“Gençlik haftası” dolayısıyla bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz satranç turnuvası sona erdi.

Gençlik haftası nedeniyle Yıldızlar (7–14 yaş arası), gençler (15- 18) ve yetişkinler kategorisinde olmak üzere 3 kategoride düzenlediğimiz satranç turnuvası sona erdi.

Farklı illerden birçok sporcunun katıldığı turnuvanın ödül töreninde konuşan Başkan yardımcısı Hasan postacı: “Gençlik ve Spor Bayramı” etkinlikleri kapsamında 3’üncüsünü düzenlediğimiz satranç turnuvasının bir tanesini daha tamamlamış olduk. Satranç bir oyun olmanın ötesinde birçok gencimizin sosyal problemleri ve kişisel eğitimleri açısından önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda da kendi bilgi evlerimizde gençlik evlerimizde yıl içi çalışmalarımızı özellikle kurslar üzerinden yürütmeye çalışıyoruz. Ben özellikle federasyon çalışanlarına İl Gençlik Müdürlüğüne ve İlçe Gençlik Müdürlüğümüze turnuvaya verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz turnuvada özellikle Siverekli öğrencilerimiz ve gençlerimizde satranç sevgisi ve ilgisi uyandırmayı hedefledik, ayrıca bu yıl düzenlediğimiz satranç turnuvasına Siverek kökenli ve Siverek’ten katılımın diğer yıllara oranla artması bizleri sevindirdi, temennimiz bu katılımın özellikle Siverek içinde, gençlerimiz ve çocuklarımız nezdinde, yetişkinler nezdinde çok daha büyük rakamlara ulaşarak, çok daha büyük salonlarda ve çok daha büyük organizasyonla düzenlemeyi hedefliyoruz. Ben tekrardan bu turnuvada emeği geçen hakemlerimize, federasyon çalışanlarına, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne başkanımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Turnuvanın ödül töreninde konuşan Şanlıurfa Satranç İl Temsilcisi Memduh Durmak: “Siverek Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlediğimiz 2018 Gençlik Haftası satranç turnuvası yoğun bir katılımla gerçekleşti. Malatya bölgesi fide hakemlerinden Kurtuluş Cabbar yönetiminde 6 tur üzerinden gerçekleşen turnuvamızda 12 sporcumuz altın ödülleriyle ödüllendirildi. Turnuvada katkılarını bizden esirgemeyen başta Siverek belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü