ZABITA EKİPLERİMİZ, CAMİLERDEN DİLENCİLERİ TOPLADI

Zabıta ekiplerimiz, cuma namazı öncesi ve sonrası cami önlerinde toplanan dilencileri toplayarak zabıta müdürlüğüne götürdü.

Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte ilçede sayıları artan Suriye uyruklu dilencilere yönelik zabıta ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar kapsamında cami önlerinde dilenen 15 dilenci kadın alınarak zabıta müdürlüğüne götürüldü.

İçlerinde küçük çocukların bulunduğu dilenciler, zabıta müdürlüğünce haklarında yapılan yasal işlemin ardından evlerine gönderildi.

Zabıta müdürü yaptığı açıklamada; “Özellikle Cuma namazı saatlerinde cami önlerinde vatandaşlarımızın dini duygularını sömürerek dilenen dilencileri topladık ve gerekli işlemleri yaptık vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini yapmaları için dilencilere yönelik çalışmalarımız devam edecek.” dedi.