• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN RESUL YILMAZ, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN RESUL YILMAZ, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Başkan Resul Yılmaz, Hürriyet Caddesi esnaflarını ziyaret ederek, taleplerini dinledi.

Belediyenin yaptığı çalışmalarda istişare kültürüne önem veren Başkan Resul Yılmaz, hizmetlerin halkın beklentilerini karşılar nitelikte olması için, çalışmalar hakkında vatandaşların görüşlerini almaya devam ediyor.

Alın terlerini samimiyetleriyle harmanlayan ve ilçeye katma değer katan esnafların görüşlerinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Yaşanabilir bir Siverek için göreve geldiğimiz günden beri gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Her fırsatımız da esnaflarımızı ziyaret ederek onların talepleri olup olmadığını soruyoruz. Vatandaşlarımız kendilerini ziyaret eden, talep ve şikayetlerini dinleyen bir belediye başkanının olmasından son derece memnunlar, gerçekleştirdiğimiz ziyaretler de en küçük sorununu bile kısa zamanda çözüme kavuşması noktasında ilgili birimlerimize talimat veriyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Siverek’i yaşanabilir bir ilçe haline getirdik. Bundan sonraki süreçte hizmetlerimiz devam edecek.  Makam odasında oturup talimat vermek yerine yapacağımız çalışmaları esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla beraber istişare edip, ortak hareket ediyoruz. Esnafımızı önemsiyoruz, onlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü