Bu sayfayı yazdır
ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK

ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe, belediyede çalışanlarının yanı sıra kadın kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdiresi Bahar Çiftsever, anneler gününü kutlayarak; "Nerede bir sevgi nerede bir barış bir güzellik varsa orda bir kadın vardır, bir anne vardır, annelerimiz evlatları uğruna fedakârlığı yapan almadan veren bizi bu dünyada koruyan hayata hazırlayan kanatsız meleklerimizdir, annelerimiz dinimizin geleneklerimizin öğreticisidir, birlik beraberlik huzur ve barış içerisinde yaşamayı merhameti hakkaniyeti ve manevi değerlerimizi ilk olarak annelerimizden öğrendik. Vatan uğruna evlatları eşleri şehit düşen annelerimizin ellerinden öpüyorum ve tüm annelerin anneler gününü kutluyorum." dedi.

Davetli kadınların anneler gününü kutlayan Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, "Şehit ve gazilerimizin annelerinin ellerinden öpüyorum. Anne kelimesi hangi dilde söylenirse söylensin, ister anne, ister yumma, ister daye, ister mayamı densin, bir anne bunu duyduğu an ağızdan çıkan bu kelimeyi yüreğinde his eder. Çözüm ortağının ve ilk seslenişin adıdır anne karşılıksız seven yorulmayan yılmayan yavrularını koruyan ailesini koruyan hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan siz değerli annelerimizin kıymetini bilmek bizlerin boynunun borcudur, ben anneler gününü kutlayarak anne adayı bacılarımıza da sağlık ve huzur diliyorum" diye konuştu.

Yaklaşık 2 saat süren programda halay çeken kadınlar, gönüllerince eğlendiler.