• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA ETKİNLİK DÜZENLEDİK

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA ETKİNLİK DÜZENLEDİK

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından 10 – 16 Mayıs Dünya Engelliler haftası dolayısıyla düzenlenen çeşitli etkinliklerde engelliler ve aileleri doyasıya eğlendi.

Engelliler haftası dolaysıyla Siverek’e geziye gelen Akçakale Umuda engel yok derneği ve Siverek’te bulunan Engellileri Kalkındırma Derneği, Engelliler Spor Kulübü ve Telasemi Derneği üyeleri Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda düzenlenen çeşitli etkinlikler ve gezilere katılarak güzel bir gün geçirdiler.

Etkinlikler kapsamında engelliler araçlarla Takoran vadisi ve Nissibi köprüsünde tekne turuyla gezdiler, gezinin ardından Cudi Paşa konağında engelliler onuruna öğle yemeği verildi. Yemeğin ardından Kadın Destek merkezinde kendilerine güzel bir gece düzenlendi.

Akçakale Umuda Engel Yok Dernek Başkanı Ahmet Efeakdoğan engelliler haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Akçakale Belediyesinin destekleriyle gerçekleştirdiğimiz engelliler haftası etkinlerinde bu yılda Siverek’te geziler düzenledik, Takoran Vadisi, Nissibi Köprüsünü tarihi yerlerini gezdik, bu anlamda engelliler haftası dolayısıyla bizleri Siverek’te ağırlayan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a teşekkür ediyoruz, güzel bir şekilde misafir ettiler, engelli kardeşlerimizle yemekte bir araya geldik, bizleri bu günde yalnız bırakmayarak bizlere destek veren Akçakale Belediyesine, Siverek Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı ise; “Engelliler Haftası dolayısıyla Akçakale’den gelen Engelli kardeşlerimizle buluştuk, ilçemizde bulunan engelli kardeşlerimizde bizlere eşlik ederek bizleri memnun ettiler, dünya engelliler haftası vesilesiyle kardeşlerimizle gezi düzenleyerek yemekte bir araya geldik, bizde belediye olarak engellilerimizin yaşayabileceği şehirler oluşturmak için çalışıyoruz, kentimizde yeni yapılan tesislerde yapılarda engelli kardeşlerimizi düşünerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz, ben bu vesileyle kardeşlerimizin günlerini kutluyorum” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü