KIRSAL MAHALLE CAMİLERİNE HALI DESTEĞİNDE BULUNDUK

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, kırsal mahallelerde bulunan Cami, Mescit ve Taziye evlerine halı desteğinde bulundu.

Kırsal mahallerde bulunan Camii, Mescit ve taziye evlerinde vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapmalarını sağlamak amacıyla Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri 64 mahallede halıları yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Ramazan ayı içerisinde kırsal mahallelerimizde bulunan ibadethanelerin halı değişimi yapılarak, tamamlandığını aktaran Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Demirezen; “Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda kırsal mahallerimizde eksikleri bulunan 64 camimize halı desteği sunduk. Vatandaşlarımızın Ramazan ayı içerisinde ibadetlerini daha nezih bir ortamda yapmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı tamamlamış bulunuyoruz, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Altaylı Mahallesi Cami İmamı Mustafa Kuş, yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.

Bir ay gibi kısa süre zarfından 64 kırsal mahallede cami ve ibadethanelerde yapılan halı değişim çalışmaları tamamlanarak, Ramazan ayına yetiştirildi.