SİVEREK'TE GRUP YÜRÜYÜŞ KONSERİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen İftar yemeği öncesinde grup yürüyüş konser etkinliği vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Siverek belediyesi’nin iftarda her gün 1000 kişiye yemek verdiği Ağaçhan Parkında düzenlenen ilahi konseri vatandaşların beğenisini kazandı.

Vatandaşlar, rahmet ve mağfiret ve paylaşma ayı olan Ramazan ayında bu tür etkinliklerin yapılmasından ötürü memnun olduklarını söylediler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine Siverek Belediyesi organizasyon desteği verirken ayrıca iftara katılan Belediye Başkan Vekilimiz Hamdi Hatipoğlu, iftara katılan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

İlahi dinletisiyle gerçekleşen iftar programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İsa Kızıldemir ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Daire Başkanları, Belediye Başkan Vekilimiz Hamdi Hatipoğlu, Siverek Belediyesi Birim Amirleri ve sivil toplum kuruluşları katılım gösterdi.