• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, KADIN KURSİYERLERLE İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN YILMAZ, KADIN KURSİYERLERLE İFTARDA BULUŞTU

Başkan Yılmaz, Ayvanat Mahallesinde bulunan SODES Kadın Mesleki Eğitim Merkezi yöneticileri, usta öğreticileri ve kursiyerleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kadın Mesleki Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen iftar programına Belediye Başkanımız Resul Yılmaz ve çok sayıda bayan kursiyerler ve aileleri katıldı.

İftar programında Siverek Belediyesi müzik grubu ilahileri ile sahne alırken merkez bünyesinde eğitim gören kadın kursiyerlerde def çalarak ilahiler seslendirdi.

İftar programında konuşan Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdiresi Bahar Çiftsever; “Siverek Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Şanlıurfa Valiliği Sodes Projesi kapsamında düzenlenen iftar yemeği ve Ramazan Eğlencesine hepiniz hoş geldiniz, Şanlıurfa valiliğince desteklenen ve Siverek belediyesinin yürütmüş olduğu SODES Siverek Kadın Mesleki Eğitim Merkezi projemizde Ayvanat ve Abdalağa mahallelerimize birer Mesleki Eğitim Merkezi kazandırdık, bu iki merkezimizde toplamda 250 kadın kursiyerimiz, geleneksel kıyafet tasarımı, bilgisayarlı muhasebe, hazır giyim sektörüne ara eleman kazandırma, el sanatları, kuaför, ritim, Kuran-ı Kerim ve okuma yazma kurslarımızda eğitim görmektedir.” dedi.

İftar programına katılan ve önümüzdeki dönem ilçede her mahalleye bir kadın destek merkezi düşündüklerini ifade eden Belediye Başkanımız Resul Yılmaz yaptığı açıklamada; “Öncelikle bizleri bir araya getiren Kadın aile Hizmetleri Müdürlüğüne teşekkür ediyorum, mübarek bir aydayız, Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor, bu mübarek günlerin kanın, gözyaşının olmadığı, insanların barış ve huzur içinde yaşadığı bir dünyaya vesile olmasını diliyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde her mahalleye bir kadın destek merkezi kuracağız, buralara gelip çeşitli kurslar, görüyorsunuz yeni beceriler yeni bilgiler ediniyorsunuz, bizlerde bunlardan büyük keyif ve mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Program, gecede sahne alan Siverek Belediyesi müzik ekibi ve kursiyer kadınların ilahileri eşliğinde son buldu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü