• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

2 MAHALLEYE ÇOCUK OYUN GRUBU KURDUK

2 MAHALLEYE ÇOCUK OYUN GRUBU KURDUK

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, çevre düzenlemelerini tamamladığı parklara çocuk oyun grubu kurma çalışmalarına devam ediyor.

Fırat mahallesinde bulunan M. Ali Kayalıdağ parkına çocuk oyun grubu kurma çalışmalarını tamamlayıp çocukların hizmetine açana Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kale mahallesi Hoca Zülfükar Baltan parkına da çocuk oyun grubu kurma çalışmalarına devam ediyor.

İlçenin muhtelif alanlarında oluşturulan parklarda kauçuk zemin üzerine çocuk oyun grubu kurarak güvenli oyun alanları oluşturmaya çalışan Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda çocukların zihinsel ve bedensel olarak gelişimlerine katkıda bulunuyor.

Parklarda çocuk oyun grubu kurma çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Park ve Bahçeler Müdürü Ali Demiroğlu; “Belediye olarak sosyal çalışmalara önem veriyoruz,  Çocukların oyunlar oynarken fiziksel ve bedensel olarak gelişimlerine katkıda bulunmak için şuan biri Fırat Mahallesinde biri de Kale Mahallesinde olmak üzere çocuklarımızın güvenle oynayabileceği oyun grupları yerleştiriyoruz. Çocuklara değer vermenin geleceğe değer vermek olduğunu bilerek çocukların sosyal olarak kendilerini geliştirmeleri için alanlar oluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü