• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN RESUL YILMAZ; "24 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ"

BAŞKAN RESUL YILMAZ; "24 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ"

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesi vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra esnaf gezilerini aralıksız sürdürüyor.

Sabahın ilk ışıklarıyla vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra esnaf gezilerine devam eden Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Esmerçayı Mahallesi esnafının ardından Şair İbrahim Rafet Mahallesi esnaflarını gezdi.

Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Resul Yılmaz, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak, destek istedi.

Esnaf ve vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sahip çıkmalarını isteyen Başkan Yılmaz, güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye vurgusu yaptı. Türkiye'nin zor dönemlerden geçtiğini ve sahip çıkılması gerektiğini belirten Başkan Yılmaz, "İstikrar için, ekonomi için birlik olmak için Cumhurbaşkanımız ve AK Partimize destek olmamız gerekiyor. Güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir meclis ile daha güzel günler göreceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın desteklenmesinin yanında mecliste de güçlü olabilmesi için mutlaka AK Parti'nin de desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Yılmaz, "2 ayağından biri kırık olan bir insanın sağlıklı yürümesi düşünülemez. 24 Haziran seçimleri de buna benziyor, her ikisinin de güçlü olması gerekiyor." dedi.

Başkan Yılmaz'a destek sözü veren esnaflar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini dile getirdi.

Esnaf ve vatandaş ziyaretleri sırasında Başkan Yılmaz'a, Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu eşlik etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü