Bu sayfayı yazdır
BAŞKAN YILMAZ, SEÇİM ÇALIŞMALARINI GECE GÜNDÜZ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN YILMAZ, SEÇİM ÇALIŞMALARINI GECE GÜNDÜZ SÜRDÜRÜYOR

Başkan Resul Yılmaz, 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Sabahın ilk ışıklarıyla beraber esnaf ziyaretlerine başlayarak 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Başkan Yılmaz, iftardan sonra da kıraathanelerde ve parklarda bulunan genç, yaşlı demeden herkesin elini sıkıp sohbet ediyor, yeni sistemle gelecek olan başkanlık sisteminde Türkiye’nin büyümeye emin adımlarla yoluna devam edeceğini anlatıyor. Ziyaretlerinde Ak partinin 16 yılda ekonomi, sağlık, eğitim, savunma ve istihdam alanında yaptığı yatırımları anlatarak, bu büyümenin devamı için 24 Haziran seçimlerinde vatandaşlardan destek istiyor.

Başkan Resul Yılmaz, “Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Gençlerin daha çok söz sahibi olduğu, ekonomik hamlelerin devamı için yeni sistemde mazlumların umudu olan ülkemizin yoluna emin adımlarla devam edebilmesi için 24 Haziran seçimlerini önemsiyoruz. Ekonomik istikrarın katlanarak devam ettiği bir Türkiye’de güçlü meclis, güçlü hükümet diyerek yolumuza devam edeceğiz, ben inanıyorum ki her zaman olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de halkımız, tercihini istikrardan ve büyümeden yana kullanarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a destek vereceklerdir” dedi.