Belediye Tarafından 9 Okula 150 Dolap İle 60 Pano Yapıldı

Belediye ilçe genelinde bulunan okullara malzeme desteği sağlamaya devam ediyor. Okul idarecilerinin Siverek Belediyesine başvurmalarıyla Belediye bünyesinde bulunan marangozhanede yaptırılan dolap ve panoların yapımına başlanıyor.

Tamamlanan pano ve dolaplar belediye ekiplerince ihtiyacı bulunan okullara götürülerek montajı yapılıyor. Yetkililer, çalışmalar kapsamında Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokuluna dolap ve pano getirerek montajını yaptıklarını söyledi.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ilçede eğitimin önemli sorunların başında geldiğini ifade etti.

Yılmaz, “Dolap ve pano gibi malzemelere ihtiyacı olan okullarımız ihtiyaçlarını bize bildirmeleri halinde kendi atölyelerimizde bu malzemeleri yaparak okulların bu ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Bugüne kadar 9 okulumuza 150 dolap ile 60 okul panosu yapıldı. Her alanda eğitime katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.