• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN YILMAZ, BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE BAYRAMLAŞTI

Başkan Resul Yılmaz, düzenlenen programda belediye çalışanları ile tek tek bayramlaşarak çikolata, lokum ve şeker ikram etti.

Dün Park Bahçeler ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli ile bayramlaşan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, bugün ise meclis salonunda düzenlenen bayramlaşma programına hizmet binasında çalışan memur, işçi ve sözleşmeli personeller katıldı.

Programda konuşan Başkan Resul Yılmaz, bayramlaşmanın önemine değinerek, şunları söyledi: "Bayramlar maneviyatın üst seviyeye çıktığı özel günlerdir hiç şüphesiz coğrafyamızda bizleri derinden üzüntüye boğan istemediğimiz olaylar yaşanıyor, Bu da özellikle İslam âleminde bayramlara ve güzel günlere gölge düşürüyor, Bu yönüyle bayramda da maalesef hiçbirimizin arzuladığı istemediği zaman zaman bizleri üzen olaylar ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu bayramda inşallah üzüntünün gözyaşının olmadığı başta insan ilişkileri olmak üzere herkesin birbiriyle uzlaşı içinde olduğu farklı bir dünya olmasını diliyorum."

Başkan Yılmaz Siverek’e yapılan hizmetlerden de bahsederek; "Değerli arkadaşlar hep söyleye geliyoruz, biz büyük bir aileyiz. Hepimizin tek bir hedefi var, Siverek halkına çok kıymetli vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Belediye başkanından tutunuz da belediye başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerine ve siz değerli ekip arkadaşlarımla birlikte temel hedefimiz Siverek’i nasıl daha yaşanabilir bir hale getirebiliriz, insanlarımızın hayatlarını nasıl kolaylaştırabiliriz. Onların Siverek'te yaşıyor olmaktan benim şehrimdir diyebilmelerini sağlamak için neler yapabiliriz, hangi projeleri uygulayabiliriz, hangi hizmetlerle insanlarımızı tanıştırabiliriz, bunun gayreti içerisindeyiz. Ben 4 yılı aşkındır sizlerle birlikte üst yönetici olarak bu faaliyetlerimizi yürütmeye çalışıyoruz. Bundan dolayı her birinize ayrı teşekkür ediyorum, gerçekten üzüldüğümüz zamanlarda oldu, sevindiğimiz zamanlarda oldu. Belki bazılarınızın da istemeden kalbini kırdığım anlar olmuştur. Bundan dolayı kalplerini kırdıklarımdan çok özür diliyorum, helallik istiyorum, haklarınızı helal ediniz ama şunu bilin o kızgınlık anında söylediklerim yine hizmet ve Siverek halkı içindir." dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü