• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN RESUL YILMAZ, HALKLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN RESUL YILMAZ, HALKLA BAYRAMLAŞTI

Başkan Resul Yılmaz, her bayram olduğu gibi bu bayramda, bayram namazının ardından Asri Mezarlıkta halkla bayramlaştı.

Sabah saatlerinde kılınan bayram namazının ardından kabristan ziyaretinde bulunan Başkan Resul Yılmaz, daha sonra kabir ziyaretine gelen vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, ziyarete gelenlerle tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti.

Bayramlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, “Ramazan ayında manevi iklimi yaşamanın sevincinin ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Bayramların yardımlaşma ve kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı günler olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Bayramlar, Müslümanlar arasında birlik ve beraberliğin pekiştiği ve bizler için büyük önem arz eden günlerdir. Bayram vesilesiyle annelerimizi, babalarımızı, akrabalarımızı, dost ve büyüklerimizi unutmayalım, mutlaka bayramlaşalım." dedi.

Tüm Siverek halkının bayramını tebrik eden Başkan Resul Yılmaz, " Rabbimden, bayramın ülkemize, İslam âlemine ve insanlığa huzur, mutluluk ve hâyır getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Bayramlaşma sırasında halka şeker ve gül suyu ikram edildi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü