• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

YAZ OKULU, KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.!

YAZ OKULU, KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.!

Ortaokul ve lise Öğrencilerinin sosyal, fiziksel ve manevi yönden gelişimlerine katkı sağlayacak yaz okulu için kayıtlarımız başlamıştır.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün her yıl yaz tatilinde düzenlediği yaz okulu uygulaması bu yılda devam ederek, öğrencilerin keyifli ve verimli bir tatil geçirmelerini sağlayacak.

Çocukların ve liseli gençlerin verimli bir tatil yaşamaları için kayıt yaptırmaları gerektiğini belirten Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, yaptığı açıklamada; “Çocuklarımızın yaz tatillerini iyi değerlendirmeleri, keşfedilmemiş yeteneklerini gün yüzüne çıkarıp, gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla yaz okulu bünyesinde Kuran-ı kerim, karate, satranç, halk oyunları, gitar, bağlama, bilgisayar, ebru ve resim, Matematik (TYT) Türkçe (TYT) gibi kurslar açarak kültürel, sosyal ve okul derslerinde öğrencilerimize katkı sunacağımız gibi gezi, piknik, halı saha ve sinema etkinlikleriyle de öğrencilerimizin sosyal gelişimlerine katkı da bulunmayı hedefliyoruz. Bu nedenle öğrencilerimizin dolu, dolu bir yaz tatili yaşamaları için yaz okuluna başvurmaya davet ediyorum.” dedi.

Yaz okulundan faydalanmak isteyen öğrencilerin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Selahaddin Eyyubi Bilgi evi Belediye Binası Kat:4, Müftü Osman Esad Efendi Bilgi Evi ve Ramazan Acarlar Gençlik evine başvurmaları gerektiği belirtildi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü