• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ KURULUYOR

SİVEREK BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ KURULUYOR

Gençlerin fikir ve önerileriyle yerel yönetimlerde söz sahibi olabilecekleri, sorun ve önerilerini konuşabilecekleri bir ortamın oluşabilmesini sağlamak için Belediye Gençlik Meclisini kuruyoruz.

Siverek Belediye Meclisinin 41 sayılı karar numarası ve oy birliği ile onaylanan, Siverekli Gençlerin yerel yönetimde söz sahibi olacağı ‘Siverek Belediyesi Gençlik Meclisi’ resmi olarak kuruluyor. Farklı siyasi görüş ve fikirleri temsil eden gençleri tek bir çatı altında toplayacak olan Gençlik Meclisi üyelerin yanı sıra gençlik için fikir üreten komisyonlardan oluşacak. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün önerisiyle kurulacak olan meclis, Gençlerin yönetimde söz sahibi olduğu, fikir ve önerilerini sunabildiği, Geçliğin sorunlarını çözme noktasında görüş ortaya koyabileceği bir meclis olacak.

15- 26 yaş arası toplumun her kesimden gençleri kucaklayan 'Gençlik Meclisi', farklı alanlardan STK temsilcileri, siyasi parti üyeleri, genç girişimciler, lise ve üniversite öğrencilerinin internet üzerinden veya şahsen yapacağı başvurular tamamlandıktan sonra kurulacak.

"Gençlik Meclisi, medeniyetimizi inşa edecek nesillerin, sevgi ve saygı anlayışına bağlı kalarak, gönüllülük ve sorumluluk duygusu içinde; kültürel, sosyal, ekonomi, birlikte yaşama kültürü, sanat, spor gibi gençliği ilgilendiren konularda yenilikçi fikirlerin katkılarıyla projeler üretmeyi amaçlamaktadır.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü