Bu sayfayı yazdır
SİVEREK BELEDİYESİNDEN DOLU DOLU YAZ OKULU

SİVEREK BELEDİYESİNDEN DOLU DOLU YAZ OKULU

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından çocukların eğlenceli ve verimli bir tatil geçirmeleri için her yaz açılan yaz okulu bu yıl, 17 branşta birden açıldı.

Karate, Bilgisayar, satranç, ebru sanatı, futbol, folklor, gitar, bağlama, voleybol ve yüzme gibi gençlerin becerilerini artıracak kursların yanı sıra öğrencilerin keyifli vakit geçirebilmeleri için, geziler, piknikler, sinema gösterimi gibi sosyal etkinlikler de düzenliyoruz.

Yaz okullarının çok kapsamlı olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Hasan Postacı yaptığı açıklamada; “Spor ve eğlencenin bir arada yaşanacağı yaz okullarımızda amacımız öğrencilerimizin eğlenirken öğrenmelerine imkân sağlamak, malumunuz sıcaklıkların yüksek olduğu bir bölgede yaşıyoruz, bu nedenle elimizden geldiği kadarıyla öğrencilerimizin yaz tatillerini keyifli geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize sosyal ve kültürel aktiviteler yapma imkânı sunmanın yanında, Kur’an-ı kerim, temel İslami bilgiler gibi manevi konularda öğrencilerimize dersler vermekle beraber, Türkçe ve Matematik dersleri vererek de okul derslerine yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Öğrencilere yaz okulu boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyecek olup, tekne gezisiyle Takoran vadisinin güzelliklerini görme imkânı bulacak.