• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİNDEN PROJE OKULUNA DESTEK

SİVEREK BELEDİYESİNDEN PROJE OKULUNA DESTEK

Eğitime %100 destek projesi kapsamında Fen ve Sosyal Bilimler dalında ilçede proje okulu olarak seçilen Yusuf Sami Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine öğrencilerin kodlama ve teknoloji dalında kendilerini geliştirmeleri amacıyla bilgisayar sınıfı kurma çalışmaları kapsamında mobilya desteği sunduk.

Başkan Resul Yılmaz Göreve geldiği günden bugüne merkez ve kırsal mahallelerde bulunan tüm okullara desteğini sunarken geleceğimiz olan çocukların eğitimlerini daha rahat sürdürmelerini sağlamak amacıyla Okulların bahçe düzenlemesi, çeşme projesi, kütüphane dolapları, oyun alanları, bahçe beton çalışmaları ve birçok eksiklerinin giderilmesine destek sunuyor.

Okullara destekler devam ederken ilçede ilk kez Fen ve Sosyal Bilimler dalında proje okulu olarak seçilen Yusuf Sami Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine bilgisayar sınıfı oluşturma kapsamında sınıfın tüm mobilya ihtiyacı belediyemiz tarafından karşılandı.

Her zaman olduğu gibi okulların eksiklerinin giderilmesi konusunda Belediye olarak bütçemiz dâhilinde tüm imkânların kullanıldığını belirten Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül; “Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim gördüğü okulların eksiklerine kayıtsız kalmayarak her zaman destek sunduk sunmaya da devam ediyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde her daim okullarımıza destek sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü