• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK'TE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ İLE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ AÇILDI

SİVEREK'TE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ İLE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ AÇILDI

Şehit yakınları tarafından şehit aileleri ve gazileri ile yardımlaşma derneği açıldı.

Siverek belediye başkanlığı tarafından tahsis edilen sosyal tesiste faaliyet gösterecek olan derneğin açılış törenine İlçe Kaymakamı Metin Demirel, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Yener Gül, İlçe Jandarma Komutanı Hayati Yazıcı, Dernek Başkanı Abdulkadir Öztürk, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan ilçe kaymakamı Metin Demirel; “Vatan için şehit olan ve onları yetiştiren şehit ailelerimiz ve gazi ailelerimiz sizleri saygıyla selamlıyorum, 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik haftasında böyle anlamlı bir açılışta bulunmaktan mutluyum.” dedi.

Şehit yakınlarının kendilerine yer tahsisi için müracaat ettiklerini ve bu talebi karşılamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Resul Yılmaz; “Çok anlamlı bir hafta da bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha anıyoruz, onlar seve seve bizler ve yarınlarımız için canlarını feda ettiler, dolayısıyla sunduğumuz bu küçük katkı önemli değil buradan bir kez daha aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü