• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Başkan Resul Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ilçedeki şehit ve gazi aileleri ile yemekte bir araya geldi.

Belediyemiz tarafından 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Tarihi Paşa Konağı'nda düzenlenen akşam yemeği programında davetlilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, masaları ziyaret ederek ailelerle bir süre sohbet etti.

Program öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, şehitlere rahmet diledi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yılına girdiklerini hatırlatan Başkan Yılmaz, "Malumunuz yarın 15 Temmuz hain darbe girişiminin püskürtülmesinin 2. yılına girmiş bulunuyoruz. Ben öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Keza şehitlerimizi rahmetle minnetle ve şükranla yad ediyor, Rabbim gazilerimize afiyetler ve hayırlı, uzun ömürler nasip etsin diyorum. Yine şehit aileleri ve yakınlarına da bir kez daha özellikle şehitlerimizi vatan için yaptıklarına bire bir şahitlik eden biri olarak şehitlerimizi saygıyla selamlıyorum. Devletimiz her yönüyle ama her yönüyle şehitlerimize ve gazilerimize sahip çıkıyor. Bizlerde kurum olarak her daim sizlerin emrinizdeyiz, sizlerin hizmetinizde olduğumuzu belirtmek istiyorum." dedi.

Hain darbe girişimi sırasında ülkenin kenetlendiğini dile getiren Kaymakam Metin Demirel, şunları söyledi; "15 Temmuz akşamında bir darbe ile karşı karşıya kaldık Bu darbenin karşısında hükümetimiz ile halkımızla ve sivil toplum örgütlerimizle bir mücadele yapıldı. Bu mücadelede yaklaşık 248 tane şehidimiz, 2 bin 195 tane de gazimiz oldu. Bu arkadaşlarımızın bir kısmı şehitlik makamı ile bir kısmı da gazilik makamı ile şereflendiler. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, şükranlarımı arz ediyorum. Gazilerimize de sağlıklı ve başarılı günler diliyorum."

Yaklaşık 2 saat süren programının sonunda İlçe Müftüsü Burhan Barut tarafından şehitler için dua edildi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü