BAŞKAN RESUL YILMAZ'IN 15 TEMMUZ MESAJI

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yılmaz yayımladığı mesajında; “15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı terör örgütü ve onun yandaşı olan bir grup asker, Ülkemizin milli iradesine, birlik ve beraberliğine, kardeşliğine, demokrasisine karşı, hain bir darbe girişiminde bulunmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve kararlı iradesi, Türk silahlı kuvvetlerinin içerisinde ülkesine ve bayrağına sahip çıkma azmi göstererek vatan hainlerine göz açtırmayan askerlerimiz ve emniyet mensuplarımızın aziz milletimizle beraber tanklara ve kurşunlara karşı göstermiş olduğu onurlu mücadele sayesinde FETÖ terör örgütü ve onun yandaşları tarafından yapılmak istenen hain darbe girişimi hedefine ulaşamadan engellenmiştir. 15 Temmuz 2016 günü, Şahadeti esarete tercih ederek, bayrak için vatan için, ezan için Çanakkale ruhuyla kendini tanklara siper eden aziz milletimizin tüm dünyaya gösterdiği büyük bir kahramanlık destanı ve demokrasi zaferidir. Milletimizin bekasına, huzuruna ve demokrasisine kast eden iç ve dış mihraklara karşı uyanık olarak 15 Temmuz günü yurdu yaşatmak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin emanetine aynı kararlılıkla sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkesinin birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunarım.” dedi.