• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, AVUNDUK MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN YILMAZ, AVUNDUK MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz Fen İşleri Müdürlüğünce bir süre önce Avunduk kırsal mahallesinde başlattığı kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Köy meydanında vatandaşlarla sohbet ederek çay içen Başkan Yılmaz, çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle birlikte çalışmanın tamamlandığı sokakları gezdi.

Bölge ayrımı yapmadan kırsal mahallelere adaletli ve eşit bir şekilde hizmet götürdüklerini belirten Belediye Başkanımız Resul Yılmaz şunları söyledi, “Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, mahalle içi sokaklarda stabilize ve ardından kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladılar. Mahalle sakinlerimizle birlikte çalışmaları yerinde gördük, elbette ki noksanlıklarımız olabilir, ama imkânlarımız ölçüsünde vatandaşlarımıza hizmet etmek temel hedefimizdir. Çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum bundan sonrada hem bu mahallemize hem de diğer kırsal mahallerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Vatandaşımıza hizmet etmeye devam edileceğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Aslında buradaki insanlarımızın çok fazla isteği bir şey yok ne istiyor kışın çamurdan yazında toz dumandan kurtarın diyorlar. Buda çok lüks talep ya da uçuk bir talep değil en doğal haklarıdır, sıkıntı bundan önceki yönetimlerin kırsal mahallelerimize bu tür hizmetleri getirmemeleridir, bütçemiz el verdiği sürece bizde isteriz ki Siverek’te 653 kırsal yerleşim yeri var, bir anda hepsine hizmet götürmek isteriz ama imkânlar dâhilinde hizmetlerimizi yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

Hizmetleri götürürken hiçbir şekilde bölge ayrımı yapmadıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Yılmaz şöyle devam etti, “Siverek’te sosyal yapı biraz farklı işte Karakeçi bölgesinde bu mahalle ve mezrayla birlikte 17 mahallemizin mahalle içi ve sokaklarını kilitli parke taşı ve beton yolla kaplamışız, hakeza Karacadağ, Bucak, Karavar, Karahan, İzol ve Nasanlı bölgelerinde bu tür çalışmalarımız devam ediyor. Adaleti elden bırakmamaya çalışıyoruz eşit ve genel hakkaniyete uygun bir şekilde bu hizmetleri götürmek temel hedefimizdir. Tüm insanlarımız hizmetin en güzeline layıktır.” dedi.

Mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ederek şunları söylediler; “Daha önce mahallemiz çamur ve toz içerisindeydi, öğrenci servislerimiz mahalleden öğrenci alamıyordu, arabalarımızı bile kapının önüne bırakamıyorduk, ama çalışmaların başlamasıyla sokaklarımız çok güzel oldu, Allah razı olsun.”

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü