• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

RECEP TAYYİP ERDOĞAN MESİRE ALANI VE SOSYAL TESİSLERİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

RECEP TAYYİP ERDOĞAN MESİRE ALANI VE SOSYAL TESİSLERİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz Nissibi köprüsü yanı başında bulunan Recep Tayyip Erdoğan mesire alanı ve sosyal tesislerinde kilit taşı çalışmalarına başladı.

Açılışı 2015 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan ve Türkiye’nin en büyük 3. asma köprüsü olan Nissibi'nin yanı başında 50 bin m²'lik alan üzerinde yapımı süren sosyal tesiste piknik alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, oturma ve dinlenme alanları, seyir terasları ve yeşil alanların yer aldığı belirtildi.

Projede ayrıca ziyaretçilerin araçlarını park etmesi için iki ayrı otopark ile kapalı ve açık kafeteryaların yanı sıra mescitlerin bulunduğu bildirildi.

Çalışmaların kısa süre içerisinde bitirilerek halkın hizmetine sunulacağını belirten Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, "Nissibi köprüsünün yanı başında yapımı devam eden sosyal tesisleri Fen İşleri müdürümüz ve Park ve Bahçeler müdürlüğümüz ekiplerince devam eden çalışmaları inceleme fırsatı bulduk. Sosyal tesisimiz son aşamasına gelmiş durumda, halkımız buraya geldiği zaman her türlü ihtiyacını giderecek, piknik yapabilecek her türlü imkân bulunmaktadır." dedi.

Sosyal tesis ve mesire alanında sürdürülen çalışmaların Temmuz sonuna kadar bitirilerek bölgeye kazandırılacağı belirtildi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü