Bu sayfayı yazdır
MEHMET EMİN YILMAZ PARKI'NDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

MEHMET EMİN YILMAZ PARKI'NDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Daha önce Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde bulunan 21 m²’lik alana sahip Toprak Mahsulleri Ofisini kamulaştırdığımız, 'Mehmet Emin Yılmaz Parkı'nda 300 araçlık kapalı otopark, kafeteryalar ve depolarda yapım çalışmalarına başladık.

Fen İşleri Müdürlüğümüz ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından yürütülen proje alanında, yüzme havuzu, açık-kapalı kafeterya, kütüphane, çok amaçlı salonlar, çocuk oyun alanları, süs havuzları, yeşil alanlar, kamelyalar ve yürüyüş yollarının yanı sıra seyir kulelerinin de yer alacağı bildirildi.

Alanda çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, "300 araçlık kapalı otoparkın beton dökme çalışmasına başlandı. Diğer alanlarda ise kafeterya ve su depolarının yapım çalışmaları sürüyor. Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılayabilecekleri alanlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Tesisi 2019 yılının başlarında tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Çalışmanın halkımıza ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Öte yandan parkın şehir merkezinde yer alması nedeniyle ulaşım sorununun da olmayacağı belirtilirken, projeyle kentin çehresinin değiştirileceğine vurgu yapıldı.