YAZ OKULUMUZDA EĞLENCE VE EĞİTİM BİR ARADA

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde açılan yaz okulunda Ortaokul öğrencileri hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Çeşitli branşlarda açtığı yaz okulu verilen eğitimlerin yanı sıra gezi ve piknik programlarıyla eğlenceli hale getirilmeye çalışılıyor. Yaz okulu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı; “Birbirinden renkli aktivitelerin yapıldığı yaz okulumuzda öğrenciler arasında birlik ve beraberlik duygusunun ön plana çıkmasını hedefliyoruz, malumunuz sıcaklığın fazla olduğu bir bölgede yaşıyoruz bu nedenle öğrencilerimize verdiğimiz eğitimlerin yanı sıra gezi ve piknik programları düzenleyerek, öğrencilerimizin keyifli vakit geçirmelerini sağlıyoruz, her hafta farklı bir etkinlik düzenlediğimiz yaz okulumuzda bu hafta öğrencilerimizle Çermik –Sinek Çayı piknik alanına gittik, yeşilin huzur veren atmosferinde hem piknik yapıyor, hem de öğrencilerimizin farklı yerler görmesini sağlıyoruz.” dedi.