Bu sayfayı yazdır
SİVEREKLİ BAYANLAR MİLLET BAHÇESİNDE PİKNİK YAPTI

SİVEREKLİ BAYANLAR MİLLET BAHÇESİNDE PİKNİK YAPTI

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde açılan kurslarda eğitim gören ve mahalle temsilciliklerinin iletişimde olduğu yaklaşık 800 bayana yönelik 'Millet Bahçesi'nde piknik etkinliği düzenlendi.

150 bin metrekarelik alanda piknik yapan kursiyerleri ziyaret eden Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, kadın kursiyerlerin taleplerini dinledi.

Kadın ve Aile Müdüresi Bahar Çiftsever, kadınların sosyal etkinliklerine önem verdiklerini belirterek. “Bünyemizde bulunan 800 kadın kursiyerimizi mevcut destek merkezlerimizde gördükleri eğitim dışında millet bahçesine getirerek hem sosyalleşebilmeleri hem bu yapılmış güzel mekânı bire bir görmelerini istedik. Sadece kadın kursiyerlerimiz değil çocuklarıyla beraber eğlenme olanağı buldular düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programında hem eğleneceğiz, hem de sosyalleşmelerini sağlayacağız. Bu anlamda müdürlüğümüz farklı etkinlikler düzenleyerek, geziler düzenleyerek dini mekânlarla buluşturuyoruz, kadının sesini her alanda her etkinlikte kadının sesi olmaya çalışıyoruz. Yaşadığımız coğrafi bölge itibariyle bayanların imkânları az durumda belediyemizin yaptığı çalışmalar bayanlarımızın gezmelerine sosyalleşmesine katkısı bulunuyor, bugünde bu anlamda Belediye Başkanımız ile birlikte kendilerini tek tek ziyaret ederek taleplerini dinledik.” dedi.