BAŞKAN YILMAZ, KURAN KURSU KAPANIŞ PROGRAMINA KATILDI

Şanlıurfa ve Siverek ilçe müftülüğünce Kuran kursu kapanış programı kapsamında öğrencilere çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Programa, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, daire amirleri, çok sayıda öğrenci ve velileri katıldı.

Programda konuşma yapan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, eğitimin önemine değinerek şunları söyledi; “Değerli hocalarım, sevgili çocuklar, bizim için eğitim olmazsa olmaz tabi eğitim derken hem ilim anlamında hem de bilim anlamında eğitimi kast ediyorum, hem de hiç şüphesiz vafıslı insan yetiştirme nitelikli insan yetiştirme ile ilgili de eğitim bizim için çok önem arz ediyor. Müftülüğümüzce düzenlenen kurs neticesinde çocuklarımız eğitimlerini tamamladı, bu anlamda emek veren çaba harcayan herkese teşekkür ediyorum.”

İlçede ilk defa hizmete giren modern Siverek Kültür merkezi vatandaşların beğenisi topladı.

Programa katılan öğrenci ve öğrenci velileri, belediyemize ait araçlarla Siverek Kültür Merkezi’ne götürüldü