SAĞLIK-SEN ÜYELERİNE TEKNE GEZİSİ DÜZENLEDİK

Belediyemiz Sağlık-Sen üyelerine tekne gezisi düzenledi. Takoran Kıyısından, Recep Tayyip Erdoğan Sosyal tesis ve mesire alanına kadar süren tekne gezisinde sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Başkanımız Resul Yılmaz, sağlık çalışanlarıyla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Fırat’ın mavi sularında gerçekleşen tekne gezisinde Başkanımız Resul Yılmaz, Fırat’ın kıyısında Siverek’in turizmine yönelik yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları anlatarak, sağlık çalışanlarıyla yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu, yaklaşık 2 saat süren programda sağlık çalışanlarının taleplerini dinleyen Başkanımız program sonunda sağlık çalışanlarıyla öz çekim yaptı.

Sağlık-Sen Siverek İlçe Temsilcisi Suat Kalkan bu güzel program ve Fırat’ın kıyısında belediyemizin yaptığı çalışmalar için Başkanımız Resul Yılmaz’a teşekkür etti.