• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

VALİ ERİN VE BAŞKAN YILMAZ, MİLLET BAHÇESİNİ GEZDİ

VALİ ERİN VE BAŞKAN YILMAZ, MİLLET BAHÇESİNİ GEZDİ

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Belediyemiz tarafından 1. etabı tamamlanan Millet Bahçesi'ni gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Resul Yılmaz, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız, Siverek Cumhuriyet Başsavcısı Ali Kemal Karataş, İlçe Jandarma Komutanı Hayri Yazıcı, Siverek İlçe Emniyet Müdürü Yener Gül ve Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu ile birlikte Siverek - Şanlıurfa karayolu üzerinde 160 bin metrekare alanda yapılan Millet Bahçesi'ni gezen Vali Abdullah Erin, piknik yapan vatandaşları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Siverek Belediyesince 1'inci etabı tamamlanan Millet Bahçesi'ni çok beğendiğini dile getiren Vali Abdullah Erin, "Belediye başkanlığımızın Siverek'e kazandırdığı çok güzel bir proje, vatandaşlarımızın boş zamanlarını değerlendirebilecekleri, ailece gelip huzur bulabilecekleri bir alanı ziyaret ettik. Başkanımızla birlikte burada bulunan vatandaşlarımız ile hasbihal ettik, dertlerini dinledik." dedi.

Genel olarak bir memnuniyet olduğunu belirten Vali Erin, "Başta belediye başkanımız olmak üzere buranın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bölgemizin bu tür hizmetlere gerçekten ihtiyacı var. Vatandaşlarımızın rahat edebileceği, huzurun hâkim olduğu ve vatandaşlarımızın bu huzuru soluyabilecekleri bu tür alanlara son dönemlerde büyük yatırımların yapıldığını görüyoruz. Bizde kamu idaresi olarak bu tür yatırımları destekliyor ve teşvik ediyoruz." dedi.

Abdullah Erin, Kurban Bayramı'nın Şanlıurfa'ya ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü